De technieken van nu & de toewijding van toen

Wie vandaag de dag de nieuwe, moderne kantoren en bedrijfshal van Hadek in Breukelen binnenstapt, kan zich moeilijk voorstellen dat dit bedrijf in 1967 is begonnen vanuit een woning in Vrouwenakker en recentelijk is verhuisd vanuit de idyllische "achter de boerderij" locatie van Kockengen naar Breukelen. Het waren Kees en Gerda den Dekker die aan de wieg stonden van Hadek Beton- & Vlechtbedrijf B.V. In 2005 hebben Peter Baas en Pascal Papendorp samen het bedrijf overgenomen, om met een jong en enthousiast team het succes en de groei van Hadek voort te zetten. Nu ruim 50 jaar later is met veel toewijding en groeiend vakmanschap Hadek ontwikkelt tot een alom gewaardeerde leverancier en partner voor betonbouw, betonstaal en kelderbouw.
In 2019 verhuisde Hadek naar de huidige locatie in Breukelen. Vanuit, Kockengen achter de sfeervolle boerderij, waar nog het 50 jarig bestaan gevierd werd, naar een modern en strak vormgegeven hoofdkantoor voorzien van alle faciliteiten en een grote bedrijfshal van 65 x 20 meter (1.300 m2) 9 meter hoge overdekte ruimte, met de modernste 5 tons kranen, een wapeningscentrale, een moderne buigcentrale en lasplekken. Alles op een zeer ruim verhard buitenterrein van 4.000 m2, ook weer voorzien van moderne portaalkranen. Alles langs de A2 en op loopafstand van het NS station Breukelen.&nbsp De faciliteiten en technieken van nu, maar met dezelfde toewijding als waarmee Kees en Gerda ruim 50 jaar geleden Hadek begonnen.

Uitbreiding van activiteiten

Aanvankelijk richtte Hadek zich op beton- en vlechtwerken voor woningbouw, utiliteitsbouw en de prefab betonindustrie. Maar al snel breidden de activiteiten zich uit met funderingsherstel en kelderbouw, terreinen waarop Hadek zich inmiddels een veel gevraagd specialist mag noemen. Tegenwoordig variëren onze dagelijkse werkzaamheden van het leveren en aanbrengen van de complete wapeningswerkzaamheden tot aan het uitvoeren van complete betonwerken inclusief het monoliet afwerken.

Toekomstgericht

Met een geschiedenis van meer dan 50 jaar vakmanschap is Hadek een onderneming die altijd vooruit is blijven kijken. Als één van de eerste bedrijven in de branche voldoet Hadek sinds eind 1994 dan ook officieel aan de zogeheten KIWA/KOMO-kwaliteitsnorm. Uiteraard is het bedrijf ook VCA (Veiligheid Checklist Aannemers) gecertificeerd.

Kwalificaties en certificaten

VCA-beheersystemencertificaat

Hadek is VCA-gecertificeerd (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers). Dit certificaat geeft aan dat het VGM- beheersysteem van Hadek aan alle eisen voldoet op het gebied van buig-, vlecht- en betonwerk. Klik hier voor het VCA-certificaat.

KOMO/KIWA productiecertificaat

Hadek is door het KIWA-instituut officieel erkend voor “Wapeningsconstructies en buig- en vlechtwerk”. Dit betekent dat het door Hadek vervaardigde buig- en vlechtwerk aan de vastgestelde technische specificaties en eisen voldoen. Klik hier voor het KOMO/KIWA-certificaat.

Erkend leerbedrijf

Hadek is een erkend leerbedrijf met een accreditatie van Fundeon. Dit betekent dat we aan de wettelijke eisen voldoen om als leerbedrijf te mogen functioneren. Wij beschikken over meerdere leermeesters die leerlingen begeleiden bij hun opleiding in de praktijk en op deze manier hun vakkennis overdragen.