specialist in Beton en Vlechtwerk


Hadek is specialist in het leveren en aanbrengen van wapeningsconstructies. In onze wapeningscentrale knippen, buigen en lassen wij het betonstaal exact volgens de aangeleverde constructie-/bouwtekeningen. Op deze manier bieden wij alle funderingskorven, poerwapening, kolomwapening, bouwstaalmatten en al het andere op maat gemaakte betonstaal aan. Naast wapening maken wij ook complete betonwerken. Hadek verzorgt het uitzetten, storten en monoliet afwerken van het betonwerk.

Ervaren in funderingsherstel

Onze activiteiten in funderingsherstel zijn de laatste jaren sterk gegroeid. Hadek is inmiddels zeer ervaren op dit specialistische gebied en is dan ook een veel gevraagde partij in steden als Amsterdam, Zaandam, Dordrecht en Rotterdam, waar funderingsherstel aan de orde van de dag is. Door de combinatie van vakmanschap en ervaring kiezen steeds meer bedrijven voor een samenwerking met Hadek.

Betrouwbaar in kelderbouw

Bouwen in de diepte is dé manier om meer leef- of werkruimte te creëren. Hadek heeft zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner in kelderbouw. Zo maakt Hadek dan ook gebruik van de beste technieken en de meest hoogwaardige materialen. De kelderbak is hierdoor oersterk en waterdicht, duurzaam en degelijk. We werken daarbij nauw samen met deskundige, ervaren en betrouwbare architecten, constructeurs, grondbedrijven en toeleveranciers.