De technieken van nu, de toewijding van toen

Wie vandaag de dag de moderne bedrijfshallen van Hadek in Kockengen binnenstapt, kan zich waarschijnlijk moeilijk voorstellen dat dit bedrijf in 1967 is begonnen vanuit een woning in Vrouwenakker. Toch waren het Kees en Gerda den Dekker die hier aan de wieg stonden van Hadek Beton- & Vlechtbedrijf B.V. In 2005 hebben Peter Baas en Pascal Papendorp samen het bedrijf overgenomen, om met een jong en enthousiast team het succes en de groei van Hadek voort te zetten. Met veel toewijding en groeiend vakmanschap ontwikkelden zij hun onderneming tot een alom gewaardeerde leverancier van beton en vlechtwerk. In 1981 verhuisde Hadek naar de huidige locatie in Kockengen. Hier, in het buurtschap Portengen, bevindt zich het sfeervolle hoofdkantoor, twee bedrijfshallen met 1.500 m2 overdekte ruimte, een wapeningscentrale, een moderne buigcentrale, 160 m2 timmerloods en een zeer ruim verhard buitenterrein van 6.000 m2, voorzien van moderne loopkatkranen. De technieken van nu, maar met dezelfde toewijding als waarmee Kees en Gerda ruim 50 jaar geleden Hadek begonnen.

Uitbreiding van activiteiten

Aanvankelijk richtte Hadek zich op beton- en vlechtwerken voor woningbouw, utiliteitsbouw en de prefab betonindustrie. Maar al snel breidden de activiteiten zich uit met funderingsherstel en kelderbouw, terreinen waarop Hadek zich inmiddels een veel gevraagd specialist mag noemen. Tegenwoordig variëren onze dagelijkse werkzaamheden van het leveren en aanbrengen van de complete wapeningswerkzaamheden tot aan het uitvoeren van complete betonwerken inclusief het monoliet afwerken.

Toekomstgericht

Met een geschiedenis van meer dan 50 jaar vakmanschap is Hadek een onderneming die altijd vooruit is blijven kijken. Als één van de eerste bedrijven in de branche voldoet Hadek sinds eind 1994 dan ook officieel aan de zogeheten KIWA/KOMO-kwaliteitsnorm. Uiteraard is het bedrijf ook VCA (Veiligheid Checklist Aannemers) gecertificeerd.

Kwalificaties en certificaten

VCA-beheersystemencertificaat

Hadek is VCA-gecertificeerd (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers). Dit certificaat geeft aan dat het VGM- beheersysteem van Hadek aan alle eisen voldoet op het gebied van buig-, vlecht- en betonwerk. Klik hier voor het VCA-certificaat.

KOMO/KIWA productiecertificaat

Hadek is door het KIWA-instituut officieel erkend voor “Wapeningsconstructies en buig- en vlechtwerk”. Dit betekent dat het door Hadek vervaardigde buig- en vlechtwerk aan de vastgestelde technische specificaties en eisen voldoen. Klik hier voor het KOMO/KIWA-certificaat.

Erkend leerbedrijf

Hadek is een erkend leerbedrijf met een accreditatie van Fundeon. Dit betekent dat we aan de wettelijke eisen voldoen om als leerbedrijf te mogen functioneren. Wij beschikken over meerdere leermeesters die leerlingen begeleiden bij hun opleiding in de praktijk en op deze manier hun vakkennis overdragen.